EXGG - Ex-Gaer Gedaon

Ga naar de inhoud

EXGG


EXGG is een blaasband van 8 personen uit de regio Venlo.
In 1999 is de band opgericht door een paar muzikanten van het bekende  “ hermenieke Gaer Gedaon” van Cafe de Witte in Blerick  die na 25 jaar ophield met bestaan.
Het repertoire van EXGG is zeer gevarieerd dankzij de veelzijdigheid van de muzikanten. Overigens wordt er altijd zonder noten gemusiceerd.
Naast blaas- dans- en popmuziek is de band zich steeds meer gaan richten op andere muziek zoals blues en rock. De band staat onder muzikale leiding van Gerrie Stamfort en Ron Kleuskens.
Wij treden vaak op in Duitsland tijdens privé- bedrijfs- vereniging- buurtfeesten, de carnavals- activiteiten in Keulen, de kerstmarkten in Krefeld, de wijnfeesten aan de Mosel en op vele plaatsen langs de Rijn ter gelegenheid van de diverse jubilea.
Overigens zijn
we doorgaans in ons eigen land, op vele vaste festitviteiten te beluisteren, zoals o.a. in Roermond, Sittard, Venlo en Blerick.
Wij repeteren elke woensdagavond in het gemeenschaphuis "De Egelantier"  te Venlo-Blerick.
Verder beschikken wij over een eigen bus (vervoer) en een moderne geluidsinstallatie met draadloze microfoons. (zie foto`s)De nieuwe bus van Ex Gaer Gedaon in samenwerking met Henk Huys Transport
Terug naar de inhoud